Uitvaartzorg De Cirkel

Na de uitvaart

In onze samenleving, waar prestatie en status primeren, is er weinig tot geen plaats voor voelen en beleven. Dit geldt ook op het moment van afscheid nemen.

Rouw

De dood, die is uit onze samenleving verdrongen, geeft pijn en verdriet. Gevoelens die wonden achterlaat diep in ons persoon.  De vanzelfsprekendheid dat “men sterk moet zijn” of “zich moet optrekken aan de mooie herinneringen die men bewaard aan de overledene” is vaak niet voldoende om terug verbinding te vinden met het levenspad. Met de vreugde en dankbaarheid die elkeen van ons recht heeft te voelen, ook na de hard / nuchtere confrontatie met de eindigheid van van het leven.

Na-zorg

Het is soms van onschatbare waarde dat er iemand een stukje kan mee wandelen om de hobbelige weg die de rouw veroorzaakt. Het is niet enkel onze taak goed te luisteren in voorbereiding van het afscheid maar ook, en zeker zo belangrijk, er te zijn voor onze families in het stuk NA DE UITVAART. De Nazorg is van groot belang zowel op emotioneel vlak als op het vlak van administratieve plichtplegingen. Op beide vlakken kunnen wij u begeleiden of hebben wij partners waar we in 100%
vertrouwen kunnen naar doorverwijzen.